torsdag 15. januar 2015

Haukefamilien endelig samlet


Etter at den voksne hønsehaukhunnen har vært alene om ungepasset på foringsplassen den siste måneden, kom endelig far sjøl tilbake i går. For første gang siden foringa startet var hele haukefamilien innom iløpet av dagen; en voksen hann, en voksen hunn samt den enorme ung-hunnen.

Hannen er liten av vekst, men stor på sinn. Mesteparten av dagen brukte den til å rive biter av åtet og bringe dette til den nesten dobbelt så store (og dobbelt så sultne) maken som kakla tiggende inne i skogen.

Det er fortsatt ledig i skjulet de fleste dager framover, så ta kontakt på kolaas@dintur.no eller telefon 90836246 hvis du vil prøve deg som haukefotograf en dag eller to.

Se flere bilder fra flere fotografer her; http://www.bird.dintur.no/photo-hides-norway/goshawk_photo_hide_trondheimsfjord.aspx og her; http://helgethun.blogspot.no/2015/01/hnsehauk-utenfor-levanger.html10 kommentarer:

 1. Flotte bilder av haukene og skrika, synes nr. 5 av hauken ble det lille ekstra med snøen og fint blikk.

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av haukene og skrika, synes nr. 5 av hauken ble det lille ekstra med snøen og fint blikk.

  SvarSlett
 3. Niende: Er det en "OK" til fotografen eller gymnastikk om morgenen? Synd at jeg må vente noen dager! Vi ses :o)

  SvarSlett
 4. Mange flotte bilder av haukene og skrika. Likte alle sammen men kanskje spesielt de tre første som ser åt til å være tatt i blåtimen. :)

  SvarSlett
 5. Knallflott serie av hauken Terje. Skrikebildet, med fantastisk lys og lekker bakgrunn sitter også bra.

  Knut Børge

  SvarSlett
 6. Hei Terje.
  Kjempebilder av storhauken. Ser du har litt å velge i. Vi har en heller dårlig sesong. For mildt og ingen snø. Kos deg med haukene.
  hilsen Knut

  SvarSlett
 7. Så flott at jeg har sett den unge damen live siste uke !

  SvarSlett
 8. I get translate whole article in Google translator and i have come to know about the actual points of this article, to increase traffic on a site i must say it is very helpful, thanks...
  _______
  Fashions

  SvarSlett