tirsdag 30. august 2011

"Flyktige motiver" i trykken......og man kan endelig gjenoppta "det normale" livet og begynne å ta bilder, heller enn å skrive om dem, igjen! De siste ukene har vi arbeidet intenst med å få ferdig "Flyktige motiver - kunsten å fotografere fugler". Det har vært en sann fornøyelse fra start til mål, dog langt mer tidkrevende enn vi hadde forutsett! Og i natt ble endelig den 300-sider lange produksjonsfila sendt til trykkeriet. Om en måneds tid vil vi ha den ferdige boka mellom hendene, og vil straks sende den ut til dere som allerede har forhåndsbestilt. Vi takker dere alle for tillitten dere har vist oss ved å forhåndsbestille boka. At interessen i forkant har vært så stor har vært til stor inspirasjon under arbeidet, og vi håper at dere alle blir fornøyde med sluttresultatet. Det er i alle fall vi!!
Besøk bokas egen blogg på www.flyktigemotiver.blogspot.com. Evt bestillinger kan gjøres på email terjekolaas@runbox.no eller ctiller@online.no5 kommentarer:

 1. Ja da er det bare å glede seg til boka dukker opp i postkassen.

  SvarSlett
 2. Jeg har selvf allerede bestilt boka. Boltiten var NYDELIG !!

  SvarSlett
 3. Da var boka hentet på postkontoret. Det var en veldig hyggelig opplevelse å åpne pakka. Boka er rett og slett nydelig, den inneholder bildemateriale med meget høy kvalitet, er logisk og pedagogisk bygget opp og har en delikat layout. Synes også det er bra at dere ikke har flashet fotografens navn under hvert bilde, men samla dette til liste bak. Da blir det liksom ikke "kretsmesterskapet" i hvem som har tatt hvilke bilder dere i mellom. Gratulerer med et flott produkt !!

  SvarSlett
 4. Fantastic blog!
  congratulations on the quality of your photography!
  Very pleasant to discover!
  Cheers!

  SvarSlett
 5. PS: your banner is exceptional!!
  I hardly ever see a Wolverine on blogs! :)

  SvarSlett